2015-12-05 06:00

2015-12-05 06:00

Vi behöver vänsterpolitik

POLITIK: S måste återgå till våra grundvärderingar

Widar Andersson du gör en dålig jämförelse i KK (3/12) och gör dig själv till talare för hela svenska högern när du jämför Socialdemokratin med attraktionskraften hos en gråsten.

Vi Socialdemokrater tycker dock att det fortfarande är attraktivt med ett parti som värnar de svaga i samhället och vill bygga ett Sverige starkt för oss alla med fler jobb, bättre välfärd och skola, fler bostäder etc.

Du och många med dig som önskar dra Socialdemokratin ut från dom vänstra tassemarkerna som du uttrycker det är just den anledning som gör att partiet tappar mark och nu befinner sig på historiskt låga nivåer.

Socialdemokratin behöver inte mer av den mitten- högerpolitik som bedrivits under många år nu och som så fatalt har misslyckats på så många områden utan det vi behöver är en vänsterpolitik som kan bygga Sverige åter starkt och ge alla människor ett bättre liv för att få missnöjespartier som SD att minska.

Ska Socialdemokraterna återfå sin styrka så måste vi också återgå till våra grundvärderingar och den ideologi som partiet har sin grund i och som lockar människor till oss.

Mika Takamäki

Vi Socialdemokrater tycker dock att det fortfarande är attraktivt med ett parti som värnar de svaga i samhället och vill bygga ett Sverige starkt för oss alla med fler jobb, bättre välfärd och skola, fler bostäder etc.

Du och många med dig som önskar dra Socialdemokratin ut från dom vänstra tassemarkerna som du uttrycker det är just den anledning som gör att partiet tappar mark och nu befinner sig på historiskt låga nivåer.

Socialdemokratin behöver inte mer av den mitten- högerpolitik som bedrivits under många år nu och som så fatalt har misslyckats på så många områden utan det vi behöver är en vänsterpolitik som kan bygga Sverige åter starkt och ge alla människor ett bättre liv för att få missnöjespartier som SD att minska.

Ska Socialdemokraterna återfå sin styrka så måste vi också återgå till våra grundvärderingar och den ideologi som partiet har sin grund i och som lockar människor till oss.

Mika Takamäki

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.