2015-10-08 06:00

2015-10-08 06:00

Gör något bättre med din tid

VANDALISERING: Du som klottrar - tänk efter en gång till

Kära vandaler. Innan du klottrar eller gör söndernågot här, LÄS.

Att vara busig ger en adrenalinkick, we get it MEN

Om du nu gör de du tänkt göra här så var medveten om det du startar...

Vi går fram ett par år...

Allt du nu ser är betong, nej du är inte i fängelset, du är exakt på samma plats som nu, den enda skillnaden är att allt är gjort av betong, kanske finns det inga träd kvar heller, troligtvis är de galler för alla fönster. Vet du varför? Jo för kommunen orkar inte bry sig mer, de väljer att bygga allt i betong för att de är hållbart och billigt då de vet att de snart kommer klottras ner och förstöras.

Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i? När kommunen slutat bry sig, kommer polisen också göra det, de orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare, de behövs till viktigare saker, och när inte polisen bryr sig vad händer då? Jo,ett sådant samhälle är paradiset för kriminella, folk kommer inte våga gå ut på kvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer leva i rädsla. Är de verkligen vad du vill att dina föräldrar och framtida barn ska få leva i? Tänk till.

Gör något bättre av denna kväll/natt.

Och komihåg, alla kan lyckas!

MVH The next generation.

Att vara busig ger en adrenalinkick, we get it MEN

Om du nu gör de du tänkt göra här så var medveten om det du startar...

Vi går fram ett par år...

Allt du nu ser är betong, nej du är inte i fängelset, du är exakt på samma plats som nu, den enda skillnaden är att allt är gjort av betong, kanske finns det inga träd kvar heller, troligtvis är de galler för alla fönster. Vet du varför? Jo för kommunen orkar inte bry sig mer, de väljer att bygga allt i betong för att de är hållbart och billigt då de vet att de snart kommer klottras ner och förstöras.

Är det här verkligen ett samhälle du vill leva i? När kommunen slutat bry sig, kommer polisen också göra det, de orkar inte åka ut flera gånger om dagen för att jaga klottrare, de behövs till viktigare saker, och när inte polisen bryr sig vad händer då? Jo,ett sådant samhälle är paradiset för kriminella, folk kommer inte våga gå ut på kvällen eller kanske ens dagen. Folk kommer leva i rädsla. Är de verkligen vad du vill att dina föräldrar och framtida barn ska få leva i? Tänk till.

Gör något bättre av denna kväll/natt.

Och komihåg, alla kan lyckas!

MVH The next generation.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.