2015-10-05 06:00

2015-10-05 06:00

Behövs inlinesplan vid Näset

FRITID: Många skulle lockas av frivillig träning

Fritid

Jag tycker så här. Vid Näset finns det mesta som t.ex. minigolf, boule, basketplan, skateboardramp och fotbollsplan. Jag tycker det fattas en sak och det är en inlinesplan där man kan spela landhockey.

Jag tycker att skulle det finnas en inlinesplan vid Näset skulle Näset vara fulländat. En inlinesplan är bra för att den troligtvis lockar barn och ungdomar till att röra på sig utomhus. Detta gäller inte bara hockeyspelare. Om det kommer barn och ungdomar dit så är det bara positivt, alla vet att den frivilliga träningen utvecklar mycket.

Karlskoga vill nog förhoppningsvis ha framgångsrika ungdomar så låt dem träna frivilligt och få ha kul med kompisarna. Låt dem få kunna känna möjligheten att utvecklas på fritiden. Är man t.ex. vid inlinesplanen och lirar lite med sina kompisar och de man kanske inte känner så väl så skapas det ändå en gemenskap. Jag tycker det skulle vara lite troligare med mer liv och rörelse vid Näset.

Edwin Lindström

Jag tycker så här. Vid Näset finns det mesta som t.ex. minigolf, boule, basketplan, skateboardramp och fotbollsplan. Jag tycker det fattas en sak och det är en inlinesplan där man kan spela landhockey.

Jag tycker att skulle det finnas en inlinesplan vid Näset skulle Näset vara fulländat. En inlinesplan är bra för att den troligtvis lockar barn och ungdomar till att röra på sig utomhus. Detta gäller inte bara hockeyspelare. Om det kommer barn och ungdomar dit så är det bara positivt, alla vet att den frivilliga träningen utvecklar mycket.

Karlskoga vill nog förhoppningsvis ha framgångsrika ungdomar så låt dem träna frivilligt och få ha kul med kompisarna. Låt dem få kunna känna möjligheten att utvecklas på fritiden. Är man t.ex. vid inlinesplanen och lirar lite med sina kompisar och de man kanske inte känner så väl så skapas det ändå en gemenskap. Jag tycker det skulle vara lite troligare med mer liv och rörelse vid Näset.

Edwin Lindström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.