2015-09-24 06:00

2015-09-24 06:00

Vill veta när tidningen kommer

DISTRIBUTION: Måste kunna organisera bättre

Distribution

Varför vet man aldrig numera när tidningen kommer på morgonen? Är prenumerant sedan väldigt många år tillbaka och bott på samma adress också i många år. Tidningen har under åren kommit omkring 03-tiden och det har varit suveränt bra, för att hinna läsa den i lugn och ro innan arbetets början, då har man vetat att den finns där. Som det ser ut nu så har man inte en aning om när den finns där. Nu åker tidningsbilen förbi vår postlåda, kommer tillbaka på andra sidan gatan om en stund och stoppar i tidning hos grannar mittemot. Åker förbi vår postlåda igen och neråt gatan igen, samma väg som den kom. Vad är det för miljötänk?

Sedan blir det till att vänta, för sedan vet man aldrig när någon kommer till vår postlåda, hela tiden i varierande tid, för att kunna hämta in den och hinna läsa den före jobbet, som börjar tidigt. Det fungerade förut men inte nu längre, finns ingen anledning att prenumerera på en tidning som ska kunna läsas på morgonen i lugn och ro när man inte hinner det. ”Tidningen ska delas ut mellan klockan 03.00-06.00”. Jo tack, det svaret blev det när det togs kontakt med tidningstjänst. ”Vi kör dubbelt” blev ett svar, ”kan bli vid sjukdom”.

Men nu verkar det slagit till för jämnan. Det måste kunna gå att organisera en bättre utdelning på samma gata, istället för att köra omkring hit och dit på detta vis.

Miljötänket behöver ses över, går det att stoppa i tidningen hos grannen mitt emot tidigt, så måste det ju gå att stoppa i den i postlådan mittemot istället för att hålla på och köra runt, det måste väl inte vara något större problem.

Vi betalar en rätt så bra slant varje år för tidningen och vi läser den gärna, men vill väldigt gärna att det ska bli som tidigare.

Prenumerant än så länge på Floravägen

Varför vet man aldrig numera när tidningen kommer på morgonen? Är prenumerant sedan väldigt många år tillbaka och bott på samma adress också i många år. Tidningen har under åren kommit omkring 03-tiden och det har varit suveränt bra, för att hinna läsa den i lugn och ro innan arbetets början, då har man vetat att den finns där. Som det ser ut nu så har man inte en aning om när den finns där. Nu åker tidningsbilen förbi vår postlåda, kommer tillbaka på andra sidan gatan om en stund och stoppar i tidning hos grannar mittemot. Åker förbi vår postlåda igen och neråt gatan igen, samma väg som den kom. Vad är det för miljötänk?

Sedan blir det till att vänta, för sedan vet man aldrig när någon kommer till vår postlåda, hela tiden i varierande tid, för att kunna hämta in den och hinna läsa den före jobbet, som börjar tidigt. Det fungerade förut men inte nu längre, finns ingen anledning att prenumerera på en tidning som ska kunna läsas på morgonen i lugn och ro när man inte hinner det. ”Tidningen ska delas ut mellan klockan 03.00-06.00”. Jo tack, det svaret blev det när det togs kontakt med tidningstjänst. ”Vi kör dubbelt” blev ett svar, ”kan bli vid sjukdom”.

Men nu verkar det slagit till för jämnan. Det måste kunna gå att organisera en bättre utdelning på samma gata, istället för att köra omkring hit och dit på detta vis.

Miljötänket behöver ses över, går det att stoppa i tidningen hos grannen mitt emot tidigt, så måste det ju gå att stoppa i den i postlådan mittemot istället för att hålla på och köra runt, det måste väl inte vara något större problem.

Vi betalar en rätt så bra slant varje år för tidningen och vi läser den gärna, men vill väldigt gärna att det ska bli som tidigare.

Prenumerant än så länge på Floravägen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.