2015-09-17 06:00

2015-09-17 06:00

Tack och välkomna in

FOTBOLLSMUSEET: Rekordmånga har skänkt gamla saker

Fotbollsmuseet

Under året 2015 har Fotbollsmuseet i Degerfors upptäckt att fler och fler hittar hit till oss. Vi har haft besökare från när och fjärran och rosats med beröm från både glada turister och lokala fotbollsnördar. Därför är det med stor glädje som vi har upptäckt att i år har ovanligt många personer skänkt gamla saker till oss.

Folk tittar in och frågar om vi tar emot tidningar, affischer, bollar m.m. Givetvis tar vi emot allt och tycker det är kul att fler får se sakerna istället för att dom ligger i lådor och på vinden där ingen har nytta av dom.

Så vi vill på detta sätt tacka er alla som har skänkt saker i år till oss och berikar på detta vis vårat unika museum. Med detta vill vi också säga att fler är välkomna att både besöka oss och att kanske skänka oss några nostalgiska fotbollsantikviteter som vi kan visa till våra kommande besökare.

Heikki Skålberg

Fotbollsmuseet

Under året 2015 har Fotbollsmuseet i Degerfors upptäckt att fler och fler hittar hit till oss. Vi har haft besökare från när och fjärran och rosats med beröm från både glada turister och lokala fotbollsnördar. Därför är det med stor glädje som vi har upptäckt att i år har ovanligt många personer skänkt gamla saker till oss.

Folk tittar in och frågar om vi tar emot tidningar, affischer, bollar m.m. Givetvis tar vi emot allt och tycker det är kul att fler får se sakerna istället för att dom ligger i lådor och på vinden där ingen har nytta av dom.

Så vi vill på detta sätt tacka er alla som har skänkt saker i år till oss och berikar på detta vis vårat unika museum. Med detta vill vi också säga att fler är välkomna att både besöka oss och att kanske skänka oss några nostalgiska fotbollsantikviteter som vi kan visa till våra kommande besökare.

Heikki Skålberg

Fotbollsmuseet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.