2015-08-01 06:00

2015-08-01 06:00

Samhället är vad vi prioriterar

TANKE

Vi borde syna oss själva och vad som finns innanför skalet i fasaden. Många är fantastiska för liv och miljö och gör otroliga insatser. Men den stora kontrasten, att alldeles för många sitter fast i sin egobubbla och kör sina kortsiktiga, falska ytliga, lyx, ekonomi med mera race och jagar status, pengar, action, sex, mobbning (fårskocksmentalitet). Vi borde förändras inifrån, inte se på ytan. Och vara för varandra och inte emot.

Harry

Vi borde syna oss själva och vad som finns innanför skalet i fasaden. Många är fantastiska för liv och miljö och gör otroliga insatser. Men den stora kontrasten, att alldeles för många sitter fast i sin egobubbla och kör sina kortsiktiga, falska ytliga, lyx, ekonomi med mera race och jagar status, pengar, action, sex, mobbning (fårskocksmentalitet). Vi borde förändras inifrån, inte se på ytan. Och vara för varandra och inte emot.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.