2015-07-28 06:00

2015-07-28 06:00

Bra att hedra minnet av "Mu"

SOMMARKRYSS: Bättre kryss i år

Sommarkryss

Äntligen har ni hörsammat försdlaget att be att få använda delar av den rika skatt som ”Mu” under många år åstadkommit med sina korsord! Förra årets sommarkryss var en katastrof med illa hoptotade och i många fall felaktiga kryss. Tack för att vi slipper dem i år.

Dessutom tycker jag att det är ett sätt att hedra minnet av ”Mu” som tyvärr helt nyligen avled.

Tack ”Mu” för många glädjestunder med dina kryss!

A-L Robertsson

Äntligen har ni hörsammat försdlaget att be att få använda delar av den rika skatt som ”Mu” under många år åstadkommit med sina korsord! Förra årets sommarkryss var en katastrof med illa hoptotade och i många fall felaktiga kryss. Tack för att vi slipper dem i år.

Dessutom tycker jag att det är ett sätt att hedra minnet av ”Mu” som tyvärr helt nyligen avled.

Tack ”Mu” för många glädjestunder med dina kryss!

A-L Robertsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.