2015-06-27 06:00

2015-06-27 06:00

Sverige måste gå ut ur EU!

EU: Kostymklädda män som fattar beslut över alla våras huvuden

Med avtalsförhandlingar som TTIP är det nu tydligare en någonsin att EU inte är någon demokratisk union som för vanligt folks intressen.

EU är en överstatlig union mellan rika europiska länders överklass att handla med varandra och dess grunder bygger helt på fri rörlighet av människor, varor, kapital och tjänster. Borgerlig politik med andra ord.

Cirka 60% av alla beslut som fattas i en kommun begränsas kraftigt och förhåller sig till EUs strikta och många gånger rent symbolpolitiska regler för hur alla EU-länder ska handla och föra sitt lands politik. EU styrs främst av EU-kommissionen, en liten grupp kostymklädda män som fattar beslut över alla våras huvuden. Inte särskilt demokratiskt med andra ord.

Det är därför på hög tid att Sverige börjar ta ett tydligt avstånd från EU och att man nu under en röd regerings styre ändå börjar ett aktivt utgångsarbete så att vi en dag kunde slå oss fria. Sverige ut ur EU!

 

Tristan Ojanne

EU är en överstatlig union mellan rika europiska länders överklass att handla med varandra och dess grunder bygger helt på fri rörlighet av människor, varor, kapital och tjänster. Borgerlig politik med andra ord.

Cirka 60% av alla beslut som fattas i en kommun begränsas kraftigt och förhåller sig till EUs strikta och många gånger rent symbolpolitiska regler för hur alla EU-länder ska handla och föra sitt lands politik. EU styrs främst av EU-kommissionen, en liten grupp kostymklädda män som fattar beslut över alla våras huvuden. Inte särskilt demokratiskt med andra ord.

Det är därför på hög tid att Sverige börjar ta ett tydligt avstånd från EU och att man nu under en röd regerings styre ändå börjar ett aktivt utgångsarbete så att vi en dag kunde slå oss fria. Sverige ut ur EU!

 

Tristan Ojanne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.