2015-05-23 06:00

2015-05-23 06:00

Behöver en hårdrocksaffär

MUSIK

Jag vill att Karlskoga ska öppna en hårdrocksaffär för dom som är hårdrockare som jag.

För det första så att vi slipper beställa från nätet, då blir det billigare och smidigare. För det andra behöver man inte vänta på att det man har beställt ska komma dessutom beställningen kan ta lång tid innan den kommer. För det tredje så borde det inne i affären finnas en bar och en scen så att olika heavy-, döds- eller andra metalband kan komma och spela då och då.

Och jag vet att det redan finns en musikaffär, men det jag vill ska finnas är en affär som säljer kläder och andra saker man kan ha på sig som är hårdrock och även lite instrument. För det fjärde kan det finnas lite instrument som man kan testa. För det femte kan det också vare en mötesplats för alla hårdrockare, som då kan samlas och prata musik eller vad dom än vill prata om.

Heavy Micke 666

För det första så att vi slipper beställa från nätet, då blir det billigare och smidigare. För det andra behöver man inte vänta på att det man har beställt ska komma dessutom beställningen kan ta lång tid innan den kommer. För det tredje så borde det inne i affären finnas en bar och en scen så att olika heavy-, döds- eller andra metalband kan komma och spela då och då.

Och jag vet att det redan finns en musikaffär, men det jag vill ska finnas är en affär som säljer kläder och andra saker man kan ha på sig som är hårdrock och även lite instrument. För det fjärde kan det finnas lite instrument som man kan testa. För det femte kan det också vare en mötesplats för alla hårdrockare, som då kan samlas och prata musik eller vad dom än vill prata om.

Heavy Micke 666

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.