2015-05-15 06:00

2015-05-15 09:28

Du borde ha en av deras stolar

ENGAGEMANG: Åsa Karlström gör stor skillnad med små medel

Ledande personer som sitter och beslutar i kommunstyrelsen i Karlskoga!, Att bli folklig, innebär att göra också göra skillnad med små medel. Att visa att man har geist, vilja, att man är intresserad av kunna gå ned på folks nivå och jnte bara sitta där och tro att man är viktig.

Ibland undrar jag hur vissa överhuvudtaget kunnat ta sig till en sån position. Jag Brukar lyssna på era debatter så tråkigt omodernt saggigt. Sen kommer Åsa Karlström som med små medel gör skillnad, hon för samman invånarna i staden. Hon ensam gör skillnad för hon gör det med hjärtat. Åsa du borde blåsa in som en virvelvind i den gråa värld där de bestämmande sitter... de har så otroligt mycket att lära sig av dig. Dom borde egentligen skrika efter sådana personer som du, dom borde visa sin uppskattning för det du gör på egen hand här i kommunen. Människor känner dig i alla kretsar från barn till äldre till utslagna. Du borde ha en av deras stolar.

Bb

Ledande personer som sitter och beslutar i kommunstyrelsen i Karlskoga!, Att bli folklig, innebär att göra också göra skillnad med små medel. Att visa att man har geist, vilja, att man är intresserad av kunna gå ned på folks nivå och jnte bara sitta där och tro att man är viktig.

Ibland undrar jag hur vissa överhuvudtaget kunnat ta sig till en sån position. Jag Brukar lyssna på era debatter så tråkigt omodernt saggigt. Sen kommer Åsa Karlström som med små medel gör skillnad, hon för samman invånarna i staden. Hon ensam gör skillnad för hon gör det med hjärtat. Åsa du borde blåsa in som en virvelvind i den gråa värld där de bestämmande sitter... de har så otroligt mycket att lära sig av dig. Dom borde egentligen skrika efter sådana personer som du, dom borde visa sin uppskattning för det du gör på egen hand här i kommunen. Människor känner dig i alla kretsar från barn till äldre till utslagna. Du borde ha en av deras stolar.

Bb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.