2015-04-21 06:00

2015-04-21 07:41

Se långsiktigt på livet

LIVSMILJÖ

Rättvisa, skydd och respekt åt brottsoffer och oskyldiga och ge alla en minimilön = Alla mår bättre (bra samhälls- och livskvalitet, ekonomi).

Ofta låter samhället destruktiva personer, mobbare, brottslingar med flera (ibland mängdrabatt på brott), förstöra för oskyldiga.

Viktigt att markera, till exempel: Dumt att ”fjäska” för IS krigare, som slaktar människor och samtidigt ”skicka tillbaka” barn som etablerat sig, och behandla brottsoffer illa. Flathet, cynism och hyckleri = dålig samhälls- och livsekonomi. Lagar, prestige och regler viktigare än liv och miljö. Dags vi värderar det känslomässiga framför det intellektuella, ekonomi med mera, och se långsiktigt på liv och miljö.

Harry

Ofta låter samhället destruktiva personer, mobbare, brottslingar med flera (ibland mängdrabatt på brott), förstöra för oskyldiga.

Viktigt att markera, till exempel: Dumt att ”fjäska” för IS krigare, som slaktar människor och samtidigt ”skicka tillbaka” barn som etablerat sig, och behandla brottsoffer illa. Flathet, cynism och hyckleri = dålig samhälls- och livsekonomi. Lagar, prestige och regler viktigare än liv och miljö. Dags vi värderar det känslomässiga framför det intellektuella, ekonomi med mera, och se långsiktigt på liv och miljö.

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.