2015-04-21 06:00

2015-04-21 06:00

En fantastisk upplevelse

ANNIE

I går hade vi en makalös upplevelse. Vi var på Kungsteatern och såg Annie. En eftermiddagsföreställning av ett gäng amatörer – trodde vi.

Tiden stämde. Men amatörer? En så professionell musikal trodde vi inte var möjlig i vår lilla stad. Det var skådespelare/sångare som levde sina roller, det var scenografi som var genialiskt enkel, koreografi som gjorde hela föreställningen levande. Alltså lagom levande, inte rörig. Och regin – helt övertygande. Vi gick hem glada, beundrande och mycket stolta över vad lilla Karlskoga kan åstadkomma. Stort tack till alla ni som gjorde detta möjligt!

Livmödrarna

Tiden stämde. Men amatörer? En så professionell musikal trodde vi inte var möjlig i vår lilla stad. Det var skådespelare/sångare som levde sina roller, det var scenografi som var genialiskt enkel, koreografi som gjorde hela föreställningen levande. Alltså lagom levande, inte rörig. Och regin – helt övertygande. Vi gick hem glada, beundrande och mycket stolta över vad lilla Karlskoga kan åstadkomma. Stort tack till alla ni som gjorde detta möjligt!

Livmödrarna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.