2015-04-14 06:00

2015-04-14 09:27

Saknad musikkårsmusik

MUSIK: Borde försöka hitta sponsorer

I många år utgjorde Bofors Musikkårs konserter uppskattade inslag i samband med Valborg och Första maj firandet. Dessa konserter skedde bl.a. vid Lasarettet och vid flera serviceboende och utgjorde ett välkommet och efterlängtad inslag för både personal, vårdtagare och allmänheten. För ett par år sedan upphörde tyvärr dessa konserter på grund av kostnaderna har det angivits. Men vad då? Om nu folk får höra god musik kanske de mår mycket bättre. Vi kan gärna åta oss att gå omkring med insamlingsbössor vid evenemangen så kanske det kan minska utgiften eller varför inte försöka få med en eller flera sponsorer. Vilken fin PR det skulle bli.


Musikälskare

I många år utgjorde Bofors Musikkårs konserter uppskattade inslag i samband med Valborg och Första maj firandet. Dessa konserter skedde bl.a. vid Lasarettet och vid flera serviceboende och utgjorde ett välkommet och efterlängtad inslag för både personal, vårdtagare och allmänheten. För ett par år sedan upphörde tyvärr dessa konserter på grund av kostnaderna har det angivits. Men vad då? Om nu folk får höra god musik kanske de mår mycket bättre. Vi kan gärna åta oss att gå omkring med insamlingsbössor vid evenemangen så kanske det kan minska utgiften eller varför inte försöka få med en eller flera sponsorer. Vilken fin PR det skulle bli.


Musikälskare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.