2015-03-25 06:00

2015-03-25 13:45

Här är alla lika mycket värda

RASISM: Acceptera vad som gäller i Sverige

Jag är absolut inte rasist, men flyktingar som kommer hit och inte accepterar de svenska lagarna – kan ni inte acceptera vad som gäller i Sverige!

Som de som skulle få bo i Östersund, på en flyktingförläggning, där en del av dem inte är tacksamma utan istället tänker hungerstrejka. De vill bo i en storstad som till exempel. Malmö eller Stockholm och det är kallt överallt i Sverige när det är vinter, halt är det också! Vem som helst kan ramla även ni som vi.

Jag tror vi har det så mycket bättre här än i tex. Syrien och inbördeskriget där. Sen har vi många invandrare som kämpar för att lära sig svenska, som vill ha ett bra jobb, men sådana skickar migrationsverket hem?! Jag tänker inte kasta skit på någon, men jag ogillar att ni nervärderar tjejer. Här i Sverige är alla lika mycket värda!

Nu kommer jag väl att klassas som sverigedemokrat eller feminist, men icke, jag är inget av det.

 

Tack!

 

Som de som skulle få bo i Östersund, på en flyktingförläggning, där en del av dem inte är tacksamma utan istället tänker hungerstrejka. De vill bo i en storstad som till exempel. Malmö eller Stockholm och det är kallt överallt i Sverige när det är vinter, halt är det också! Vem som helst kan ramla även ni som vi.

Jag tror vi har det så mycket bättre här än i tex. Syrien och inbördeskriget där. Sen har vi många invandrare som kämpar för att lära sig svenska, som vill ha ett bra jobb, men sådana skickar migrationsverket hem?! Jag tänker inte kasta skit på någon, men jag ogillar att ni nervärderar tjejer. Här i Sverige är alla lika mycket värda!

Nu kommer jag väl att klassas som sverigedemokrat eller feminist, men icke, jag är inget av det.

 

Tack!

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.