2015-03-25 06:00

2015-03-25 13:44

Bättre böcker i biblioteken!

UTBILDNING: Man borde skaffa nya faktaböcker

I biblioteken på skolor borde man skaffa nya faktaböcker!

Ni har många fina läsböcker, men inte faktaböcker! De faktaböcker vi har, har inget att göra med vad vi läser om. Det vi läser har vi inte böcker om medan allt vi inte läser om har vi böcker till. Alla tar förgivet att vi ska använda internet, men om det tar 30 minuter bara för att ladda, så är det mycket smidigare med böcker.

Om man tar förgivet att vi ska använda datorer – fixa dem då! De är sega och det kostar mer att fixa datorerna än att köpa böcker! Om ingen ändå kommer att ge oss datorer/I-pads, se till att vi kan hitta fakta på ett annat sätt då – jag föreslår böcker! De är inte en osäker källa som tex. Wikipedia, utan källan är säker för bokförlaget kollar dem innan de trycks. KÖP NYA BÖCKER!

Irriterad elev

 

Ni har många fina läsböcker, men inte faktaböcker! De faktaböcker vi har, har inget att göra med vad vi läser om. Det vi läser har vi inte böcker om medan allt vi inte läser om har vi böcker till. Alla tar förgivet att vi ska använda internet, men om det tar 30 minuter bara för att ladda, så är det mycket smidigare med böcker.

Om man tar förgivet att vi ska använda datorer – fixa dem då! De är sega och det kostar mer att fixa datorerna än att köpa böcker! Om ingen ändå kommer att ge oss datorer/I-pads, se till att vi kan hitta fakta på ett annat sätt då – jag föreslår böcker! De är inte en osäker källa som tex. Wikipedia, utan källan är säker för bokförlaget kollar dem innan de trycks. KÖP NYA BÖCKER!

Irriterad elev

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.