2015-03-23 06:00

2015-03-23 06:00

Halkiga vägar i Karlskoga

SNÖRÖJNING: Börja grusa natten då det är kallt och när det är regn

trafik

När jag vaknade för en tid sedan så borstade jag tänderna, åt frukost och bytte om för att gå till skolan. När jag klev ut så var vägarna fyllda med is så långt ögat nådde. Till min förvåning så var dessa vägar inte grusade. Så att ta mig till skolan inom 15 minuter var omöjligt. Jag kom fram efter 30 minuter med blåmärken och rinnande blod över ärmen och händerna och knäna.

Så allt jag undrar över är varför var inte vägarna grusade? Räcker inte våra skattepengar som kommunen redan mjölkar ifrån oss? Måste vi ramla om och om igen för att få deras uppmärksamhet? Allt jag vet är att det är halkigt och jag är trött på att skada mig själv om och om igen!

Mitt förslag är att de börjar grusa natten då det är kallt och när det är regn. Då hinner inte isen bli alltför halkig.

Blåslagen

När jag vaknade för en tid sedan så borstade jag tänderna, åt frukost och bytte om för att gå till skolan. När jag klev ut så var vägarna fyllda med is så långt ögat nådde. Till min förvåning så var dessa vägar inte grusade. Så att ta mig till skolan inom 15 minuter var omöjligt. Jag kom fram efter 30 minuter med blåmärken och rinnande blod över ärmen och händerna och knäna.

Så allt jag undrar över är varför var inte vägarna grusade? Räcker inte våra skattepengar som kommunen redan mjölkar ifrån oss? Måste vi ramla om och om igen för att få deras uppmärksamhet? Allt jag vet är att det är halkigt och jag är trött på att skada mig själv om och om igen!

Mitt förslag är att de börjar grusa natten då det är kallt och när det är regn. Då hinner inte isen bli alltför halkig.

Blåslagen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.