2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

Mer idrott ger mer kunskap

UTBILDNING: Eleverna blir mer effektiva

Utbildning

Jag tycker att alla skolor ska ha mer idrott. För alla vet att Idrott hjälper till med motoriken, men viste ni att det också hjälpte till med kunskapen. Vetenskapliga studier visar att barn och ungdomar blir mer effektiva om man har mer idrott. Även om man måste ta bort en till lektion i veckan, så hjälper det i längden. Man får högre betyg i 9 och kommer in på bättre gymnasier. Själv tycker jag att Idrott är kul, jag tror att det finns många som tycker som jag, eller hoppas det. Så kom igen nu mer idrott mer kunskap!!!


Idrotts Johannes

Jag tycker att alla skolor ska ha mer idrott. För alla vet att Idrott hjälper till med motoriken, men viste ni att det också hjälpte till med kunskapen. Vetenskapliga studier visar att barn och ungdomar blir mer effektiva om man har mer idrott. Även om man måste ta bort en till lektion i veckan, så hjälper det i längden. Man får högre betyg i 9 och kommer in på bättre gymnasier. Själv tycker jag att Idrott är kul, jag tror att det finns många som tycker som jag, eller hoppas det. Så kom igen nu mer idrott mer kunskap!!!


Idrotts Johannes

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.