2015-02-07 06:00

2015-02-07 06:00

Änglars vrede

SORG

Tänk vad svårt det är, när någon man stått nära och haft varma känslor för, går bort! Den tomheten, går inte att beskriva, man önskar att det aldrig hänt, vill vrida klockan tillbaka, men det går ej. Mina tankar går till familjen i den svåra sorg de har.

Man får glädjas åt den tid, man fick tillsammans!

Fortsätter min vandring, andas in nuet i evighet.

A-K

Tänk vad svårt det är, när någon man stått nära och haft varma känslor för, går bort! Den tomheten, går inte att beskriva, man önskar att det aldrig hänt, vill vrida klockan tillbaka, men det går ej. Mina tankar går till familjen i den svåra sorg de har.

Man får glädjas åt den tid, man fick tillsammans!

Fortsätter min vandring, andas in nuet i evighet.

A-K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.