2015-02-04 06:00

2015-02-04 06:00

Nolltolerans mot mobbning

MOBBNIG: Hur skulle du känna om det var ditt barn?

Jag har skrivit förut angående mobbing som händer i skolan ,o att det ska vara nolltolerans samt att all skolpersonal håller ögon öppna för vad som händer o ser då att någon elev inte mår bra för det märks ganska väl bara man bryr det minsta...

Hände en sak häromdan att tre pojkar gav sig på en och krynade honom samt att han fick gå i hundskit. Hur skulle ni andra känna det om det var ert barn som blev utsatt för ren o skär mobbing, har hänt förut att skolorna blivit skadeståndsskyldig för att dom har blundat för problemen som finns.

ALLTSÅ NOLLTOLERANS MOT MOBBING

 

Hände en sak häromdan att tre pojkar gav sig på en och krynade honom samt att han fick gå i hundskit. Hur skulle ni andra känna det om det var ert barn som blev utsatt för ren o skär mobbing, har hänt förut att skolorna blivit skadeståndsskyldig för att dom har blundat för problemen som finns.

ALLTSÅ NOLLTOLERANS MOT MOBBING

 

  • MAGS

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.