2015-02-23 06:00

2015-02-23 06:00

Plocka upp efter era hundar

HUNDBAJS: Inte så svårt att böja sig ner

hundbajs

Så här ser det ut vart man än går idag!! Om ni som hundägare inte orkar böja er ner och ta upp det som er hund gjort vet i faan om ni ska ha hund!! Jag har själv en unghund som luktar nosar och äter allt även hundskit... Det är inte kul att gröpa i munnen på henne för att försöka få henne att spotta ut det och dessutom upprepa NEJ konstant vid promenaderna!

SKÄRP er nu och plocka upp efter er hund visa att ni är ansvarsfulla hundägare för ni vill väl inte heller ha hela skosulorna fulla av skit när ni kommer hem.. Det ser ju heller inte fräscht ut på trottoarerna när man är ute och går! Tänk till ny och visa att ni inte vill att det ska se så äckligt ut där ni varit med er hund, för där vill ni säkert inte gå igen!!

Annelie

en arg hundägare

Så här ser det ut vart man än går idag!! Om ni som hundägare inte orkar böja er ner och ta upp det som er hund gjort vet i faan om ni ska ha hund!! Jag har själv en unghund som luktar nosar och äter allt även hundskit... Det är inte kul att gröpa i munnen på henne för att försöka få henne att spotta ut det och dessutom upprepa NEJ konstant vid promenaderna!

SKÄRP er nu och plocka upp efter er hund visa att ni är ansvarsfulla hundägare för ni vill väl inte heller ha hela skosulorna fulla av skit när ni kommer hem.. Det ser ju heller inte fräscht ut på trottoarerna när man är ute och går! Tänk till ny och visa att ni inte vill att det ska se så äckligt ut där ni varit med er hund, för där vill ni säkert inte gå igen!!

Annelie

en arg hundägare