2018-10-12 12:51

2018-10-12 12:51

Supporterbuss till kvalavslutningen

FOTBOLL: division 6-kval: inför Alkvetterns IK–Åtorps IF, lördag

På lördagseftermiddagen är det dags för andra matchen i kvalet till division 6 mellan Alkvetterns IK och Åtorps IF.

I första matchen av två vann Åtorp på söndagseftermiddagen hemma med 6–0 och har därmed skaffat sig ett ypperligt läge att ta hand om den åtråvärda division 6-platsen till nästa säsong. Alkvettern var den gångna säsongen nykomlingslag i sexan efter sin övertygande serieseger i division 7 året innan. Det blev en jumboplats för laget i den högre serien.

För Åtorps del slutade seriespelet med en andraplats bakom Karlskoga IF i sjuan. Dessa båda lag höjde sig över alla andra i serien.

Till den här matchen har Åtorp ordnat med en supporterbuss. Redan på torsdagskvällen var den i stort sett full.

Så det kommer bli många Åtorpsanhängare som är på plats för att fira det avancemang i seriesystemet som i stort sett alla tecken tyder på ska bli verklighet under lördagseftermiddagen.

I första matchen av två vann Åtorp på söndagseftermiddagen hemma med 6–0 och har därmed skaffat sig ett ypperligt läge att ta hand om den åtråvärda division 6-platsen till nästa säsong. Alkvettern var den gångna säsongen nykomlingslag i sexan efter sin övertygande serieseger i division 7 året innan. Det blev en jumboplats för laget i den högre serien.

För Åtorps del slutade seriespelet med en andraplats bakom Karlskoga IF i sjuan. Dessa båda lag höjde sig över alla andra i serien.

Till den här matchen har Åtorp ordnat med en supporterbuss. Redan på torsdagskvällen var den i stort sett full.

Så det kommer bli många Åtorpsanhängare som är på plats för att fira det avancemang i seriesystemet som i stort sett alla tecken tyder på ska bli verklighet under lördagseftermiddagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.