2018-10-11 12:17

2018-10-11 12:17

Bojang och Berg mest målfarliga

FOTBOLL: Skytteligan i division 4

Karanlang Bojang blev KB Karlskogas bäste målgörare. I Strömtorps IK var det Håkan Berg som stod för flest mål.

Bojang bidrog med nio mål när KB, som gjorde 42 mål, slutade trea i division 4.

Övriga målgörare för KB: Eric Karlsson och Nazad Asaad 6, Kim Selmer 5, Emmanuel Kwet 3, Fredrik Ahlman Berger och Marcus Lekberg 2, Alexander Ahlman, Andreas Hermansson, Gustaf Ekman, Hannes Palonen, Jesper Sjöblom, Marcus Hedlund, Marcus Olsson, Mattias Persson och Rasmus Eliasson 1.

Strömtorp slutade sjua i serien, med sex poängs marginal ner till negativt kval. Håkan Berg var ohotad etta i den interna skytteligan efter att ha gjort åtta av lagets 35 mål.

Strömtorps övriga målgörare: Carl Bolinder, Johannes Ishak, Jonas Iwersen, Oskar Molin, Peter Samuelsson och Tobias Gunnarsson 3, Linus Mälman 2, August Pedersen, Daniel Djuric, Henrik Lilja, Johan Falkeman Brink, Johan Jansson, Mohamed Nebras Alshalak och Omar Bojang 1.

Skyttekungen Suljic

Skytteligan i Värmlandsfyran vanns av seriesegrande Arvikas Elvin Suljic, som kom till Sverige och Degerfors genom Ängebäcks President Reuf Jahic. Suljic gjorde 28 mål. Milan Krivokapic i Ås slutade tvåa med 26. Gustav Johansson i Skattkärr blev trea med 19.

En trio delade fjärdeplatsen med 14 fullträffar. Bland andra Anel Alibasic, som även han har förflutet i Ängebäck, men som nu var starkt bidragande till Arvikas division 3-avancemang.

Bojang bidrog med nio mål när KB, som gjorde 42 mål, slutade trea i division 4.

Övriga målgörare för KB: Eric Karlsson och Nazad Asaad 6, Kim Selmer 5, Emmanuel Kwet 3, Fredrik Ahlman Berger och Marcus Lekberg 2, Alexander Ahlman, Andreas Hermansson, Gustaf Ekman, Hannes Palonen, Jesper Sjöblom, Marcus Hedlund, Marcus Olsson, Mattias Persson och Rasmus Eliasson 1.

Strömtorp slutade sjua i serien, med sex poängs marginal ner till negativt kval. Håkan Berg var ohotad etta i den interna skytteligan efter att ha gjort åtta av lagets 35 mål.

Strömtorps övriga målgörare: Carl Bolinder, Johannes Ishak, Jonas Iwersen, Oskar Molin, Peter Samuelsson och Tobias Gunnarsson 3, Linus Mälman 2, August Pedersen, Daniel Djuric, Henrik Lilja, Johan Falkeman Brink, Johan Jansson, Mohamed Nebras Alshalak och Omar Bojang 1.

Skyttekungen Suljic

Skytteligan i Värmlandsfyran vanns av seriesegrande Arvikas Elvin Suljic, som kom till Sverige och Degerfors genom Ängebäcks President Reuf Jahic. Suljic gjorde 28 mål. Milan Krivokapic i Ås slutade tvåa med 26. Gustav Johansson i Skattkärr blev trea med 19.

En trio delade fjärdeplatsen med 14 fullträffar. Bland andra Anel Alibasic, som även han har förflutet i Ängebäck, men som nu var starkt bidragande till Arvikas division 3-avancemang.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.