2018-08-10 22:50

2018-08-10 22:50

Rolf Ekman hedrades inför derbyt

FOTBOLL: Bråtentränaren omkom hastigt

Bråtentränaren Rolf Ekman, som hade hand om klubbens pojklag födda 2005, avled hastigt i dagarna. Den omtyckta ledaren hedrades med en tyst minut och en minnesceremoni inför derbyt mellan Bråten och Rävåsen 2 i damtrean.
– Det var väldigt fint gjort, säger A-lagstränaren Niklas Christensson.

Det var en kärleksfull och känslomässig ceremoni som skedde innan matchen på Bråtenvallen. Stefan Forsberg från Bråtens styrelse höll ett tal innan avspark och sade några väl valde ord om Rolf Ekman.

– Det är såklart jobbigt för hela föreningen att tappa en sådan härlig personlighet och en bra ledare, någon som alltid var på glatt humor. Det var vackert och fint av föreningen att hedra ”Roffe” med flaggan på halvstång, tjejerna som bar sorgeband och den tysta minuten med lite ceremoni innan, säger Niklas Christensson.

Rolf Ekman beskrevs som en ledare med stort engagemang och en riktig glädjespridare som fick alla i sin närhet att må bra och trivas. Rolf Ekman har både barn och brorson som spelar i klubben.

– Han kommer bli otroligt saknad och våra tankar går självklart till hans familj, samt nära och kära. Jag tycker det är starkt av tjejerna att ändå kunna spela matchen. Det var fint av föreningen att hedra Rolf på detta sätt.

Det var en kärleksfull och känslomässig ceremoni som skedde innan matchen på Bråtenvallen. Stefan Forsberg från Bråtens styrelse höll ett tal innan avspark och sade några väl valde ord om Rolf Ekman.

– Det är såklart jobbigt för hela föreningen att tappa en sådan härlig personlighet och en bra ledare, någon som alltid var på glatt humor. Det var vackert och fint av föreningen att hedra ”Roffe” med flaggan på halvstång, tjejerna som bar sorgeband och den tysta minuten med lite ceremoni innan, säger Niklas Christensson.

Rolf Ekman beskrevs som en ledare med stort engagemang och en riktig glädjespridare som fick alla i sin närhet att må bra och trivas. Rolf Ekman har både barn och brorson som spelar i klubben.

– Han kommer bli otroligt saknad och våra tankar går självklart till hans familj, samt nära och kära. Jag tycker det är starkt av tjejerna att ändå kunna spela matchen. Det var fint av föreningen att hedra Rolf på detta sätt.

  • Jonas Griberg

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.