2018-08-10 15:54

2018-08-10 15:54

Daniel Hermansson kvar i Flyers

ISHOCKEY

HC Flyers truppbygge fortsätter. Daniel Hermansson är den senaste att skriva på för en fortsättning i klubben.

Förra säsongen noterades backen, enligt eliteprospects.com, för sju poäng på 19 matcher i grundserien.

Så här skriver HC Flyers på sin Facebook-sida angående påskriften: ”Förutom rutinen så bidrar Daniel med en jäkla inställning och ställer alltid höga krav på sig själv och sina medspelare. Krigar alltid stenhårt, och att vinna är det enda alternativet.”

HC Flyers premiärspelar den 10 oktober och då är det Filipstad på bortaplan som gäller.

Förra säsongen noterades backen, enligt eliteprospects.com, för sju poäng på 19 matcher i grundserien.

Så här skriver HC Flyers på sin Facebook-sida angående påskriften: ”Förutom rutinen så bidrar Daniel med en jäkla inställning och ställer alltid höga krav på sig själv och sina medspelare. Krigar alltid stenhårt, och att vinna är det enda alternativet.”

HC Flyers premiärspelar den 10 oktober och då är det Filipstad på bortaplan som gäller.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.