2018-08-10 10:53

2018-08-10 10:53

Bertilson klar för Örebro SK

FOTBOLL: Kontraktet sträcker sig till och med 2021

Johan Bertilsson, 30, är klar för Örebro SK.
Det blev officiellt under fredagsförmiddagen.

Tidigare Degerfors IF-spelaren Johan Bertilsson lämnar därmed Dalkurd.

– Johan är en spelare från regionen vars utveckling vi har följt genom åren och vi är glada över att han nu skrivit kontrakt med oss. Johan är en poängspelare som kommer att tillföra fart och kvalitet i det offensiva spelet. Han kommer att kunna bidra nu direkt och blir också en viktig pusselbit i vårt långsiktiga lagbygge där han passar perfekt in. Under hela hans karriär har han varit en toppspelare sett till poängsnitt, säger Magnus Sköldmark, sportchef i Örebro SK, i ett pressmeddelande.

Bertilsson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2021.

– Allting har gått väldigt fort och det fanns ingen tvekan när chansen dök upp. Jag har bra koll på ÖSK och har spelat några derbyn här och följde även klubben när jag var yngre. Nu ser jag framemot att få spela på Behrn Arena inför alla supportrar och jag hoppas först kortsiktigt att vi tillsammans kan göra en väldigt bra höst. Därefter ska det bli inspirerande att få jobba långsiktigt med Axel och hans team som har ett modernt sätt att jobba med stort fokus på utveckling. Det känns väldigt spännande, säger Bertilsson själv i pressmeddelandet.

Tidigare Degerfors IF-spelaren Johan Bertilsson lämnar därmed Dalkurd.

– Johan är en spelare från regionen vars utveckling vi har följt genom åren och vi är glada över att han nu skrivit kontrakt med oss. Johan är en poängspelare som kommer att tillföra fart och kvalitet i det offensiva spelet. Han kommer att kunna bidra nu direkt och blir också en viktig pusselbit i vårt långsiktiga lagbygge där han passar perfekt in. Under hela hans karriär har han varit en toppspelare sett till poängsnitt, säger Magnus Sköldmark, sportchef i Örebro SK, i ett pressmeddelande.

Bertilsson har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2021.

– Allting har gått väldigt fort och det fanns ingen tvekan när chansen dök upp. Jag har bra koll på ÖSK och har spelat några derbyn här och följde även klubben när jag var yngre. Nu ser jag framemot att få spela på Behrn Arena inför alla supportrar och jag hoppas först kortsiktigt att vi tillsammans kan göra en väldigt bra höst. Därefter ska det bli inspirerande att få jobba långsiktigt med Axel och hans team som har ett modernt sätt att jobba med stort fokus på utveckling. Det känns väldigt spännande, säger Bertilsson själv i pressmeddelandet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.