2018-06-14 19:18

2018-06-14 19:18

Flodéns nya klubbadress

ISHOCKEY: Division 2-spel väntar

Simon Flodén, 19 år, lämnar BIK Karlskoga.

Den Lidköpingsbördige centern ska i fortsättningen spela för division 2-klubben HC Flyers.

”Riktigt kul att kunna göra klart med ännu en ung förmåga ifrån BIK J20. Högerfattade Simon kommer närmast från en bra säsong med 24 (15+9) poäng på lika många matcher spelade. Grymt träningsflitig och seriös kille som alltid går 100 procent i det han gör. Vi förväntar oss en produktiv spelare som kommer producera för laget framåt. Förhoppningarna är att vi som klubb kan utveckla Simon ännu ett steg då vi ser honom som potentiell division 1-spelare med rätt inställning och jobb,” skriver HC Flyers på sin Facebooksida.

Karlskogaklubben HC Flyers har de senaste två säsongerna spelat i division 2. Båda åren har laget kvalat sig kvar i tvåan.

Den Lidköpingsbördige centern ska i fortsättningen spela för division 2-klubben HC Flyers.

”Riktigt kul att kunna göra klart med ännu en ung förmåga ifrån BIK J20. Högerfattade Simon kommer närmast från en bra säsong med 24 (15+9) poäng på lika många matcher spelade. Grymt träningsflitig och seriös kille som alltid går 100 procent i det han gör. Vi förväntar oss en produktiv spelare som kommer producera för laget framåt. Förhoppningarna är att vi som klubb kan utveckla Simon ännu ett steg då vi ser honom som potentiell division 1-spelare med rätt inställning och jobb,” skriver HC Flyers på sin Facebooksida.

Karlskogaklubben HC Flyers har de senaste två säsongerna spelat i division 2. Båda åren har laget kvalat sig kvar i tvåan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.