2018-04-16 23:29

2018-04-16 23:29

JVM för Karlskogakillar

AMERIKANSK FOTBOLL: Spelas i Mexiko i juli

Andreas Ehrenreich presenterade på måndagen den svenska truppen till sommarens U19-VM i Mexiko City. Förbundskaptenen har tagit ut tre spelare från Karlskoga Wolves – Albin Bergström, Simon Berg och Jonathan Gustafsson.

Karlskoga Wolves har de senaste åren presterat starka nationella resultat på ungdomssidan och har med tre spelare i truppen.

Det handlar om defensive backen Albin Bergström, defensive linjespelaren Simon Berg samt poängstarke runningbacken Jonathan Gustafsson.

– Jag har tagit ut den truppen som jag tror ger oss bäst chans att prestera på topp under VM. Det ska bli spännande att se hur dessa killar kan mäta sig med det bästa internationella motståndet vi kan få, säger Andreas Ehrenreich enligt amerikanskfotboll.com.

VM spelas i Mexiko City mellan 13 och 23 juli.

Karlskoga Wolves har de senaste åren presterat starka nationella resultat på ungdomssidan och har med tre spelare i truppen.

Det handlar om defensive backen Albin Bergström, defensive linjespelaren Simon Berg samt poängstarke runningbacken Jonathan Gustafsson.

– Jag har tagit ut den truppen som jag tror ger oss bäst chans att prestera på topp under VM. Det ska bli spännande att se hur dessa killar kan mäta sig med det bästa internationella motståndet vi kan få, säger Andreas Ehrenreich enligt amerikanskfotboll.com.

VM spelas i Mexiko City mellan 13 och 23 juli.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.