2018-03-14 15:42

2018-03-14 15:42

Bertilsson uppges förlorad för Brynäs

ISHOCKEY

Brynäs ser backen Simon Bertilsson som förlorad, och har nu hittat en ersättare till Karlskogasonen. Det uppger Sportbladet.

26–årige Bertilsson, som i och med OS-uttagningen till Pyeongchang blev Karlskogas 20:e olympier, förväntas lämna Gävleklubben då han har en klausul i sitt kontrakt som möjliggör spel i ryska ligan KHL. Enligt Sportbladet räknar Brynäs inte med att OS-backen spelar i klubben nästa säsong och har därför hittat en ersättare i Linköpings Niclas Lundgren.

Tidigare BIK-sportchefen Stefan Bengtzén, numera i Brynäs, säger så här till Sportbladet angående uppgifterna:

– Som vanligt gällande alla spekulationer så blir det utan kommentar.

26–årige Bertilsson, som i och med OS-uttagningen till Pyeongchang blev Karlskogas 20:e olympier, förväntas lämna Gävleklubben då han har en klausul i sitt kontrakt som möjliggör spel i ryska ligan KHL. Enligt Sportbladet räknar Brynäs inte med att OS-backen spelar i klubben nästa säsong och har därför hittat en ersättare i Linköpings Niclas Lundgren.

Tidigare BIK-sportchefen Stefan Bengtzén, numera i Brynäs, säger så här till Sportbladet angående uppgifterna:

– Som vanligt gällande alla spekulationer så blir det utan kommentar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.