2018-02-13 15:16

2018-02-13 15:16

Klubbikon är ny tränare i Rävåsen

FOTBOLL: Har gjort 20 säsonger som spelare i föreningen

Afoc Ly är, med runt 20 säsonger, en av Rävåsens mesta spelare någonsin och han har även ett förflutet som B-lagstränare i sin hjärteklubb. Kommande säsong testar Ly på rollen som huvudtränare i RIK, som förra säsongen coachades av Mattias Ahlberg och Anders Kumpumäki.

– Det var roligt och inspirerande att få frågan. Förhoppningsvis fortsätter några av de äldre spelarna och det verkar som att vi kommer få ett antal yngre spelare också. Vi ska försöka satsa lite på det där, nya och unga spelare, säger Ly.

Stefan Eriksson och Royne Sette, som bland andra klubbar spelade i Immetorp respektive Granbergsdal som aktiva, kommer att vara assisterande tränare till Ly.

Rävåsen slutade nia i division 5 östra 2017 och ett annat av säsongens huvudmål är att förbättra den placeringen.

– Det var roligt och inspirerande att få frågan. Förhoppningsvis fortsätter några av de äldre spelarna och det verkar som att vi kommer få ett antal yngre spelare också. Vi ska försöka satsa lite på det där, nya och unga spelare, säger Ly.

Stefan Eriksson och Royne Sette, som bland andra klubbar spelade i Immetorp respektive Granbergsdal som aktiva, kommer att vara assisterande tränare till Ly.

Rävåsen slutade nia i division 5 östra 2017 och ett annat av säsongens huvudmål är att förbättra den placeringen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.