2018-01-12 16:12

2018-01-12 16:12

Omstart i allsvenska serierna

BOWLING: Hemmamatcher

Den här helgen är det omstart i bowlingserierna. Både Kulorna och Nobel från Karlskoga hör hemma i näst högsta divisionen på dam- respektive herrsidan.

I damallsvenskan tar Kulorna emot Norrtäljelaget Ankaret på lördagen. Nykomlingen Kulorna har börjat med tio poäng på tio matcher medan Ankaret tagit tio poäng på elva.

Nobel spelar på söndagen hemma mot Vimmerby och Brio från Nyköping. Nobels utdelning så här långt har varit tolv poäng på elva matcher. Vimmerby har spelat in elva poäng på elva matcher. Brio har å sin sida tagit hem tolv poäng när det gått elva omgångar.

I damallsvenskan tar Kulorna emot Norrtäljelaget Ankaret på lördagen. Nykomlingen Kulorna har börjat med tio poäng på tio matcher medan Ankaret tagit tio poäng på elva.

Nobel spelar på söndagen hemma mot Vimmerby och Brio från Nyköping. Nobels utdelning så här långt har varit tolv poäng på elva matcher. Vimmerby har spelat in elva poäng på elva matcher. Brio har å sin sida tagit hem tolv poäng när det gått elva omgångar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.