2017-12-15 22:09

2017-12-15 22:10

Karlskogaåkare kör världsfinal

ENDURO: Fyra stycken är klara för start

Sparbanken Lidköping Arena har tilldelats 2018 års VM-final i superenduro. Fyra åkare från Karlskoga enduroklubb är klara för deltagande.

Finalen kommer att köras på påskafton, den 31 mars. Världseliten kommer vara på plats tillsammans med minst fyra åkare från Karlskoga enduroklubb. Pontus Skoog, Adam Broström, Victor Broström och Calle Johansson Härdig är klara för deltagande.

Karlskogas store stjärna, Joakim Ljunggren som körde hem sitt femtonde raka SM-guld 2017, har ännu inte kunnat ge något besked.

Finalen kommer att köras på påskafton, den 31 mars. Världseliten kommer vara på plats tillsammans med minst fyra åkare från Karlskoga enduroklubb. Pontus Skoog, Adam Broström, Victor Broström och Calle Johansson Härdig är klara för deltagande.

Karlskogas store stjärna, Joakim Ljunggren som körde hem sitt femtonde raka SM-guld 2017, har ännu inte kunnat ge något besked.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.