2017-08-13 10:42

2017-08-13 10:42

Husbil brann ner på Karlskoga Motorstadion

RACING

Kanonloppet bjöd, efter fredagens inledande tester, på högkvalitativa kval och race på lördagen. Det utspelade sig, desto mer tråkigt, även en otäck scen utanför racingbanan under Kanonloppets andra dag.

– En husbil brann ner på tre–fyra minuter, troligtvis var det något med batteriet. Det var vår personal som upptäckte det och slog larm, men vår personal hann släcka branden innan räddningspersonalen kom. Som tur var blev ingen skadad, ägarna var lite chockade bara, säger Mike Luff, vd på Karlskoga Motorstadion AB.

Kanonloppet bjöd, efter fredagens inledande tester, på högkvalitativa kval och race på lördagen. Det utspelade sig, desto mer tråkigt, även en otäck scen utanför racingbanan under Kanonloppets andra dag.

– En husbil brann ner på tre–fyra minuter, troligtvis var det något med batteriet. Det var vår personal som upptäckte det och slog larm, men vår personal hann släcka branden innan räddningspersonalen kom. Som tur var blev ingen skadad, ägarna var lite chockade bara, säger Mike Luff, vd på Karlskoga Motorstadion AB.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.