2017-07-15 15:21

2017-07-15 15:22

Före detta BIK-spelare klar för rival

ISHOCKEY: David Rundqvist har skrivit på för Troja-Ljungby

Den före detta Färjestad- och BIK Karlskogaspelaren David Rundqvist har hittat en ny klubb.

Värmlänningen är klar för den hockeyallsvenska rivalen Troja-Ljungby. 24-åringen kommer närmast från spel i Modo där han noterades för 25 poäng på 50 matcher. Totalt blev det två säsonger i BIK-tröjan. Säsongen 2013/2014 noterades Hammarö HC produkten för 27 poäng på 49 matcher. Två säsonger senare var han inlånad från Färjestad och han med att göra elva matcher för Karlskogalaget innan flyttlasset åkte norr ut mot Ångermanland.

Kontraktet med Troja är skrivet över ett år.

Värmlänningen är klar för den hockeyallsvenska rivalen Troja-Ljungby. 24-åringen kommer närmast från spel i Modo där han noterades för 25 poäng på 50 matcher. Totalt blev det två säsonger i BIK-tröjan. Säsongen 2013/2014 noterades Hammarö HC produkten för 27 poäng på 49 matcher. Två säsonger senare var han inlånad från Färjestad och han med att göra elva matcher för Karlskogalaget innan flyttlasset åkte norr ut mot Ångermanland.

Kontraktet med Troja är skrivet över ett år.

  • Jonas Griberg