2017-03-20 13:44

2017-03-20 13:44

Över 100 000 bättre än väntat

INNEBANDY

Degerfors innebandyklubbs satsning på fri entré i damernas kvalmatch till division 1 mot Köping blev en jättesuccé. När alla intäkter räknats samman, via stöttning från företag och privatpersoner, visade det sig att Degerfors fick in 117 106 kronor på matchen.

Målsättningen innan var att nå upp i 15 000 vilket gjorde att utfallet, alltså, blev mer än 100 000 bättre.

Även om Köping vände och vann har Degerfors avgörandet i egna händer inför avslutningsmatchen på lördag borta mot Hagfors. Vinner Degerfors då blir laget sämst tvåa i kvalet och garanteras en plats i division 1 till nästa säsong.

Målsättningen innan var att nå upp i 15 000 vilket gjorde att utfallet, alltså, blev mer än 100 000 bättre.

Även om Köping vände och vann har Degerfors avgörandet i egna händer inför avslutningsmatchen på lördag borta mot Hagfors. Vinner Degerfors då blir laget sämst tvåa i kvalet och garanteras en plats i division 1 till nästa säsong.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.