2016-10-10 14:17

2016-10-10 14:17

Mathilda toppar seriens poängliga

INNEBANDY: Två Degerforstjejer högt upp

Degerforstjejen Mathilda Unzeitig är efter två omgångar i topp i poängligan för division 2-innebandyn.

Hon har redan kommit upp i sex poäng via tre mål och tre målgivande passningar.

Efter löftet från Degerfors följer närmast Emma Bergsten, Karlstad IBF ungdom, som gjort fem poäng; fyra mål och ett målpass. Även Skoghall U:s Linnéa Svensson har noterats för fem poäng. I hennes fall via tre mål och två målpass.

Därefter kommer fem spelare som har gjort fem poäng. Anna-Karin Sköld, tremålsskytt för Degerfors den gångna helgen, är en av dessa. Hon har förutom de tre målen då det blev 6–2-seger hemma mot Sunnanå/Vålberg även stått för en passningspoäng.

Hon har redan kommit upp i sex poäng via tre mål och tre målgivande passningar.

Efter löftet från Degerfors följer närmast Emma Bergsten, Karlstad IBF ungdom, som gjort fem poäng; fyra mål och ett målpass. Även Skoghall U:s Linnéa Svensson har noterats för fem poäng. I hennes fall via tre mål och två målpass.

Därefter kommer fem spelare som har gjort fem poäng. Anna-Karin Sköld, tremålsskytt för Degerfors den gångna helgen, är en av dessa. Hon har förutom de tre målen då det blev 6–2-seger hemma mot Sunnanå/Vålberg även stått för en passningspoäng.