2016-09-22 14:27

2016-09-22 14:27

Därför fri entré till KB-matchen

FOTBOLL: Nobelstadions 50-årsjubileum

På lördag är det fri entré till KB Karlskogas hemmamatch i fotbollens division 3 mot Köping. Anledningen är att Nobelstadions 50-årsjubileum ska firas.

KB kan bli trea i serien medan Köping kämpar för att undvika negativt kval.

Karlskoga kommun har speciellt bjudit in de klubbar som har verksamhet på Nobelstadion till den här matchen: KB, Karlskoga friidrottsförening, Västra atletklubben, boxningsklubben Avance, Karlskoga brottarklubb och Karlskoga wolves (amerikansk fotboll).

Det här borde betyda att det blir betydligt fler åskådare än vanligt på KB:s match vilket i så fall ger KB-killarna extra stöttning i jakten på tredjeplatsen bakom FBK Karlstad och Nordvärmland, som båda visat sig vara för bra för division 3.

I pausen på fotbollsmatchen kommer Tobias Isaksson, samhällsbyggnadsnämndens vice ordförande, och Mika Takamäki, kultur- och föreningsnämndens vice ordförande, att hålla tal. I samband med det kommer klubbarna med verksamhet på Nobelstadion att presenteras för publiken.

KB kan bli trea i serien medan Köping kämpar för att undvika negativt kval.

Karlskoga kommun har speciellt bjudit in de klubbar som har verksamhet på Nobelstadion till den här matchen: KB, Karlskoga friidrottsförening, Västra atletklubben, boxningsklubben Avance, Karlskoga brottarklubb och Karlskoga wolves (amerikansk fotboll).

Det här borde betyda att det blir betydligt fler åskådare än vanligt på KB:s match vilket i så fall ger KB-killarna extra stöttning i jakten på tredjeplatsen bakom FBK Karlstad och Nordvärmland, som båda visat sig vara för bra för division 3.

I pausen på fotbollsmatchen kommer Tobias Isaksson, samhällsbyggnadsnämndens vice ordförande, och Mika Takamäki, kultur- och föreningsnämndens vice ordförande, att hålla tal. I samband med det kommer klubbarna med verksamhet på Nobelstadion att presenteras för publiken.