2016-09-18 20:15

2016-09-18 20:15

Åtorp krossade Sommaro

FOTBOLL: "Stor eloge"

Det blev tennissiffror på Åvallen när Åtorp fullständigt förnedrade ett redan nedflyttningsklart Sommaro med 7–0.
– Det är alltid kul att göra mycket mål, säger tränaren Håkan Ågren.

Håkan Ågren efterlyste rätt inställning inför matchen. Det fick han också se. Åtorp lät inte matchen bli en söndagspromenad trots att den var av akademisk betydelse. Redan från avspark visade hemmalaget att man ville framåt – det gav också utdelning.

Efter 15 minuter hade Karlskogalaget gått upp till en 3–0 ledning efter att Sanny Omerbasi, Jakob Ångman och Mikael Jönsson noterats för ett varsitt mål som också stod sig halvleken ut. I den andra halvleken sjönk hemmalagets tempo som trots det kunde utöka målskörden. Mikael Jönsson fullbordade sitt hattrick på tilläggstid när han fastställde slutresultatet 7–0.

– Grabbarna ska ha en stor eloge till att de hade rätt inställning och inte gick ned sig bara för att vi var överlägsna. , avslutar Ågren.

Noterbart i matchen var att andratränaren Carl-Henric Landgren fick ställa sig mellan stolparna efter att Michael Elyas Barsoma fått lämna återbud. Detta var också Åtorps första nolla under säsongen.

Håkan Ågren efterlyste rätt inställning inför matchen. Det fick han också se. Åtorp lät inte matchen bli en söndagspromenad trots att den var av akademisk betydelse. Redan från avspark visade hemmalaget att man ville framåt – det gav också utdelning.

Efter 15 minuter hade Karlskogalaget gått upp till en 3–0 ledning efter att Sanny Omerbasi, Jakob Ångman och Mikael Jönsson noterats för ett varsitt mål som också stod sig halvleken ut. I den andra halvleken sjönk hemmalagets tempo som trots det kunde utöka målskörden. Mikael Jönsson fullbordade sitt hattrick på tilläggstid när han fastställde slutresultatet 7–0.

– Grabbarna ska ha en stor eloge till att de hade rätt inställning och inte gick ned sig bara för att vi var överlägsna. , avslutar Ågren.

Noterbart i matchen var att andratränaren Carl-Henric Landgren fick ställa sig mellan stolparna efter att Michael Elyas Barsoma fått lämna återbud. Detta var också Åtorps första nolla under säsongen.

  • Jonas Griberg