2016-09-16 14:34

2016-09-16 14:34

Så ska Flyers ta sin första seger

ISHOCKEY: träningsmatch: HC Flyers–Arvika HC, söndag

Efter två raka 4–5-förluster mot Filipstad tar sig HC Flyers an Arvika hemma i Nobelhallen på söndag.

Då är målet att ta första försäsongssegern.

– Jämfört med de två matcherna mot Filipstad vill vi se ett mer tajt spel, att vi sätter försvarsspelet från början. Vi vill även att spelarna tar ”enklare” avslut, lägger in puckar på mål och jobbar utifrån det, i stället för att försöka spela sig fram till öppna lägen, säger tränaren Adam Ignell.

Såväl Flyers som Filipstad och Arvika ska spela i tvåan.

Backen Martin Blystedt, med meriter från division 2-lag i Stockholmsområdet och närmast från Osby, avslutar sitt provspel på söndag. Efter det bestäms om det blir någon fortsättning i Karlskogaklubben.

Laget – målvakt: Sebastian Weidenhag (Linus Sjöstedt). Backpar: Martin Bengtsson, Peter Virtanen – Daniel Hermansson, Alexander Svensson – Martin Blystedt, Jesper Malmström samt Hampus Graff. Kedjor: Marcus Hero, William Hedlund, Alexander Holmberg – Rasmus Nysten, Martin Eriksson, Daniel Wilhelmsson – Joakim Eriksson, Anton Täpp, Martin Karlsson – Eric Magnusson, Mårten Boox, Alexander Westberg.

Då är målet att ta första försäsongssegern.

– Jämfört med de två matcherna mot Filipstad vill vi se ett mer tajt spel, att vi sätter försvarsspelet från början. Vi vill även att spelarna tar ”enklare” avslut, lägger in puckar på mål och jobbar utifrån det, i stället för att försöka spela sig fram till öppna lägen, säger tränaren Adam Ignell.

Såväl Flyers som Filipstad och Arvika ska spela i tvåan.

Backen Martin Blystedt, med meriter från division 2-lag i Stockholmsområdet och närmast från Osby, avslutar sitt provspel på söndag. Efter det bestäms om det blir någon fortsättning i Karlskogaklubben.

Laget – målvakt: Sebastian Weidenhag (Linus Sjöstedt). Backpar: Martin Bengtsson, Peter Virtanen – Daniel Hermansson, Alexander Svensson – Martin Blystedt, Jesper Malmström samt Hampus Graff. Kedjor: Marcus Hero, William Hedlund, Alexander Holmberg – Rasmus Nysten, Martin Eriksson, Daniel Wilhelmsson – Joakim Eriksson, Anton Täpp, Martin Karlsson – Eric Magnusson, Mårten Boox, Alexander Westberg.