2016-09-16 15:08

2016-09-16 15:08

KB siktar mot tredjeplatsen

FOTBOLL: "Vi har en väldigt bra träningsvecka bakom oss"

Fjärdeplacerade KB Karlskoga har siktet inställt på tredjeplatsen och möter, i den 20:e omgången, tabellfemman Nora BK på bortaplan.
– Vi har en väldigt bra träningsvecka bakom oss, säger KB-tränaren Mark Selmer.

I den förra omgången var KB Karlskoga det starkaste laget i derbyt mot Strömtorp och skickade därmed konkurrenten ett steg närmare division 4.

– Det var en viktig seger, absolut. Vi följde den matchplan som vi hade satt upp och några nyckelord var disciplin och tålamod. Det visade vi verkligen med tanke på att vi avgjorde i den 82:e matchminuten, säger Selmer.

Segern innebar att KB Karlskoga fortsatt är med i racet om tredjeplatsen tillsammans med Säffle och lördagens motståndare Nora.

– För att hålla motivationen uppe siktar vi på att bli trea i serien. Vi har gjort en bra säsong hittills och det gäller att hitta små motivationssaker för att hålla upp spelet så att vi inte lägger oss ner och ger upp, säger KB-tränaren.

Fjärdeplacerade KB Karlskoga reser till Nora för möte med tabellfemman och senast lagen drabbades samman blev det 1–1 på Nobelstadion.

”Sett väldig bra ut”

– Det är ett lag som har gjort en väldigt bra säsong med tanke på att de är nykomlingar. Nora spelar en rak fotboll och gillar att komma in bakom sina motståndare så det måste vi vara förbereda på, kommenterar Selmer vars lag har en bra träningsvecka i benen.

– Det har sett väldigt bra ut. Det var längesedan som det var så mycket folk på träningarna.

KB Karlskoga saknar Benjamin Lagerstam och Alexander Hjalmarsson som båda är avstängda.

Tillbaka i truppen är Fredrik Zetterberg Eriksson och Dennis Karbin.

Truppen: Kim Thunberg Aureliusson, Pontus Karlsson, Joakim Rydh, Max Selmer, Andreas Hermansson, Fredrik Zetterberg Eriksson, Niklas ”Pulver” Johansson, Mattias ”Malte” Persson, Robin Frisell, Hannes Palonen, Alexander Ågren, Armin Mustafic, Joachim Nilsson, Dennis Karbin, Alexander O'Brien, Jesper Sjöblom och Carl Bolinder.

I den förra omgången var KB Karlskoga det starkaste laget i derbyt mot Strömtorp och skickade därmed konkurrenten ett steg närmare division 4.

– Det var en viktig seger, absolut. Vi följde den matchplan som vi hade satt upp och några nyckelord var disciplin och tålamod. Det visade vi verkligen med tanke på att vi avgjorde i den 82:e matchminuten, säger Selmer.

Segern innebar att KB Karlskoga fortsatt är med i racet om tredjeplatsen tillsammans med Säffle och lördagens motståndare Nora.

– För att hålla motivationen uppe siktar vi på att bli trea i serien. Vi har gjort en bra säsong hittills och det gäller att hitta små motivationssaker för att hålla upp spelet så att vi inte lägger oss ner och ger upp, säger KB-tränaren.

Fjärdeplacerade KB Karlskoga reser till Nora för möte med tabellfemman och senast lagen drabbades samman blev det 1–1 på Nobelstadion.

”Sett väldig bra ut”

– Det är ett lag som har gjort en väldigt bra säsong med tanke på att de är nykomlingar. Nora spelar en rak fotboll och gillar att komma in bakom sina motståndare så det måste vi vara förbereda på, kommenterar Selmer vars lag har en bra träningsvecka i benen.

– Det har sett väldigt bra ut. Det var längesedan som det var så mycket folk på träningarna.

KB Karlskoga saknar Benjamin Lagerstam och Alexander Hjalmarsson som båda är avstängda.

Tillbaka i truppen är Fredrik Zetterberg Eriksson och Dennis Karbin.

Truppen: Kim Thunberg Aureliusson, Pontus Karlsson, Joakim Rydh, Max Selmer, Andreas Hermansson, Fredrik Zetterberg Eriksson, Niklas ”Pulver” Johansson, Mattias ”Malte” Persson, Robin Frisell, Hannes Palonen, Alexander Ågren, Armin Mustafic, Joachim Nilsson, Dennis Karbin, Alexander O'Brien, Jesper Sjöblom och Carl Bolinder.