2016-08-08 16:38

2016-08-08 16:38

RIK-spetsar trea och fyra

FOTBOLL

Rävåsens IK Karlskogas amerikanska spetsspelare Jade Flory och Georgia Cloepfil är båda med högt upp i skytteligan i fotbollens division 1 norra Götaland. Flory har som trea stått för 15 mål, fyran Cloepfil har bidragit med 14 mål.

Toppar gör Ida Andersson i Jitex Mölndal. Dottern till tidigare handbollsstjärnan Bo ”Bobban” Andersson, som dessutom kvalade till fotbollsallsvenskan som målvakt med IFK Eskilstuna i början av 1980-talet, toppar med 24 mål. Lidköpings Sandra Lagerbratt är tvåa med 19 mål.

Närmast bakom RIK:s offensiva stjärnor skuggar en trio med 13 mål.

RIK:s Jessica Karlsson har bidragit med tre mål och är därmed trea i lagets interna skytteliga.

Toppar gör Ida Andersson i Jitex Mölndal. Dottern till tidigare handbollsstjärnan Bo ”Bobban” Andersson, som dessutom kvalade till fotbollsallsvenskan som målvakt med IFK Eskilstuna i början av 1980-talet, toppar med 24 mål. Lidköpings Sandra Lagerbratt är tvåa med 19 mål.

Närmast bakom RIK:s offensiva stjärnor skuggar en trio med 13 mål.

RIK:s Jessica Karlsson har bidragit med tre mål och är därmed trea i lagets interna skytteliga.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.