2016-07-01 18:29

2016-07-01 18:29

Brynäs förlänger med Bengtzén

ISHOCKEY: "Det känns jättebra att det här är klart"

BIK Karlskogas tidigare sportchef Stefan Bengtzén har förlängt sitt kontrakt med SHL-klubben Brynäs.
Parterna har kommit överens om ett kontrakt på två år.

– Det känns jättebra att det här är klart. Det är en ära att få vara kvar i Brynäs IF och att klubben vill förlänga med mig redan nu, med ett år kvar på kontraktet. Det är ju ett tecken på att jag har gjort något positivt, även om vi har två tiondeplatser bakom oss.

– Jag känner själv att det är en bit kvar och att framgångarna ligger framför oss. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, min målsättning är att vi ska ha hissat den där fjortonde SM-guld flaggan innan jag lämnar Brynäs IF, säger Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.

Karlskogasonen anställdes som sportchef i Brynäs säsongen 2014-2015 och har inför kommande SHL-säsong bland andra värvat Jonathan Granström och Ryan Gunderson.

– Det känns jättebra att vi kommit överens om en förlängning med Stefan, han har gjort ett stort arbete med att bygga årets lag och jag tycker att det ser väldigt intressant ut, säger klubbdirektören Johan Stark till Brynäs IF:s hemsida.

– Det känns jättebra att det här är klart. Det är en ära att få vara kvar i Brynäs IF och att klubben vill förlänga med mig redan nu, med ett år kvar på kontraktet. Det är ju ett tecken på att jag har gjort något positivt, även om vi har två tiondeplatser bakom oss.

– Jag känner själv att det är en bit kvar och att framgångarna ligger framför oss. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, min målsättning är att vi ska ha hissat den där fjortonde SM-guld flaggan innan jag lämnar Brynäs IF, säger Stefan Bengtzén till klubbens hemsida.

Karlskogasonen anställdes som sportchef i Brynäs säsongen 2014-2015 och har inför kommande SHL-säsong bland andra värvat Jonathan Granström och Ryan Gunderson.

– Det känns jättebra att vi kommit överens om en förlängning med Stefan, han har gjort ett stort arbete med att bygga årets lag och jag tycker att det ser väldigt intressant ut, säger klubbdirektören Johan Stark till Brynäs IF:s hemsida.