2016-06-22 11:40

2016-06-22 11:40

Tennissiffror när Alkvettern derbyvann

FOTBOLL: division 7: Alkvetterns IK–Granbergsdals IF 6–1 (3–1)

Trots ett tidigt 0–1-underläge kunde Alkvetterns IK komma igen och vinna division 7-fotbollsderbyt hemma mot Granbergsdals IF med 6–1 (3–1).

Tisdagskvällens derby på Alkvetterns IP började med att bortalaget Granbergsdal redan i sjätte minuten tog ledningen genom Henrik Sjögren. Martin Eriksson kvitterade tio minuter senare. I mitten av halvleken såg Tom Lundberg till att Alkvettern ”satt i förarsätet”. Lundberg gjorde även 3–1 strax innan pausen.

Tidigt i andra halvlek prickade Robin Widing in 4–1 på straff. Även Pontus Pyykkö och Niklas Blomquist gjorde mål innan matchen var över.

Alkvettern ligger fyra i serien med sina 15 poäng. Granbergsdal är å sin sida trea från slutet med sex poäng.

De båda lagen hinner med varsin match till innan uppehållet. För Alkvettern väntar Skattkärr U, som är trea i serien och har en poäng mer än Alkvettern, på hemmaplan. Granbergsdal möter poänglösa jumbon Väse borta.

Tisdagskvällens derby på Alkvetterns IP började med att bortalaget Granbergsdal redan i sjätte minuten tog ledningen genom Henrik Sjögren. Martin Eriksson kvitterade tio minuter senare. I mitten av halvleken såg Tom Lundberg till att Alkvettern ”satt i förarsätet”. Lundberg gjorde även 3–1 strax innan pausen.

Tidigt i andra halvlek prickade Robin Widing in 4–1 på straff. Även Pontus Pyykkö och Niklas Blomquist gjorde mål innan matchen var över.

Alkvettern ligger fyra i serien med sina 15 poäng. Granbergsdal är å sin sida trea från slutet med sex poäng.

De båda lagen hinner med varsin match till innan uppehållet. För Alkvettern väntar Skattkärr U, som är trea i serien och har en poäng mer än Alkvettern, på hemmaplan. Granbergsdal möter poänglösa jumbon Väse borta.