2016-06-21 09:55

2016-06-21 09:55

Karlskoga vann i utklassningsstil

AMERIKANSK FOTBOLL

Karlskoga Wolves starka U17-lag underströk ännu en gång att återväxten är god i klubben och slog till med en storseger i lördagsmatchen mot Västerås. Wolves tog kommandot direkt och vann med 66–0.

Västerås kom till spel med endast elva spelare och fick aldrig en chans att komma in i matchen.

U17-laget i Wolves har fått flera nya spelare under säsongen och man har även använt några av U15-grabbarna i laget. Dessa fick nu chansen att visa upp sig lite mer och flera av dem gjorde också några touchdowns med hjälp av lagets stabila linjespelare.

Nu återstår bara en seriematch för laget. På söndag, om knappt två veckor – alltså 3 juli, kommer Uppsala 86:ers till Kanalplan. Seriesegern är redan klar men Wolves siktar på att vinna även avslutningsmatchen och på så sätt gå obesegrat genom seriespelet.

Västerås kom till spel med endast elva spelare och fick aldrig en chans att komma in i matchen.

U17-laget i Wolves har fått flera nya spelare under säsongen och man har även använt några av U15-grabbarna i laget. Dessa fick nu chansen att visa upp sig lite mer och flera av dem gjorde också några touchdowns med hjälp av lagets stabila linjespelare.

Nu återstår bara en seriematch för laget. På söndag, om knappt två veckor – alltså 3 juli, kommer Uppsala 86:ers till Kanalplan. Seriesegern är redan klar men Wolves siktar på att vinna även avslutningsmatchen och på så sätt gå obesegrat genom seriespelet.