2016-06-20 15:49

2016-06-21 09:41

Klart med HC Flyers spelprogram

ISHOCKEY: Börjar hemma i Nobelhallen

Söndag 23 oktober börjar hocketvåan västra B för Karlskogalaget HC Flyers, som är nykomling på den nivån.

HC Flyers kommer att inleda hemma i Nobelhallen mot Hedemora.

Premiäromgången ser i sin helhet ut så här – fredag 21 oktober: Skedvi/Säter–Ludvika, Avesta–Hallsberg, söndag 23 oktober: Fagersta–Hallstahammar, HC Flyers–Hedemora.

Tanken från början var att HC Flyers skulle spela fredag 21 oktober. Då spelar dock BIK Karlskoga allsvensk hemmamatch mot Västervik vilket gjort att det andra Karlskogalaget får flytta sin premiär i två dagar.

HC Flyers fick en friplats i hockeytvåan sedan laget ”bara” blivit tvåa i kvalserien uppåt. Innan dess hade succélaget först vunnit division 3 Värmland och därefter alltrean för lag från Värmland, Västmanland och Närke.

HC Flyers kommer att inleda hemma i Nobelhallen mot Hedemora.

Premiäromgången ser i sin helhet ut så här – fredag 21 oktober: Skedvi/Säter–Ludvika, Avesta–Hallsberg, söndag 23 oktober: Fagersta–Hallstahammar, HC Flyers–Hedemora.

Tanken från början var att HC Flyers skulle spela fredag 21 oktober. Då spelar dock BIK Karlskoga allsvensk hemmamatch mot Västervik vilket gjort att det andra Karlskogalaget får flytta sin premiär i två dagar.

HC Flyers fick en friplats i hockeytvåan sedan laget ”bara” blivit tvåa i kvalserien uppåt. Innan dess hade succélaget först vunnit division 3 Värmland och därefter alltrean för lag från Värmland, Västmanland och Närke.