2016-06-20 16:10

2016-06-21 09:41

Iwersen utvisad tremålsskytt

FOTBOLL: Delad serieledning för Ölme

Degerforskillen Jonas Iwersen gjorde tre mål när hans Ölme 4–0-besegrade Töcksfors i fotbollens division 4 på lördagseftermiddagen. Dessutom blev han utvisad efter två gula kort.

– Surt att bli utvisad, men jäkligt skönt att få göra tre mål, säger han till Nya Kristinehamns-Posten.

Med nio mål ligger han trea i seriens skytteliga.

Ölme, som tränas av Karlskogakillarna Fredric Zetterström och Conny Arkeland och har flera spelare från Karlskoga-Degerfors-området i laget, reste sig direkt efter förlusten i derbyt mot Villastaden och kom tillbaka på vinnarspåret.

Genom vinsten mot Töcksfors har Ölme precis som Sifhälla 24 poäng. Sifhälla intar just nu förstaplatsen, direktplatsen till division 3, genom bättre målskillnad än Ölme, som för tillfället ligger på en kvalplats upp till trean.

– Surt att bli utvisad, men jäkligt skönt att få göra tre mål, säger han till Nya Kristinehamns-Posten.

Med nio mål ligger han trea i seriens skytteliga.

Ölme, som tränas av Karlskogakillarna Fredric Zetterström och Conny Arkeland och har flera spelare från Karlskoga-Degerfors-området i laget, reste sig direkt efter förlusten i derbyt mot Villastaden och kom tillbaka på vinnarspåret.

Genom vinsten mot Töcksfors har Ölme precis som Sifhälla 24 poäng. Sifhälla intar just nu förstaplatsen, direktplatsen till division 3, genom bättre målskillnad än Ölme, som för tillfället ligger på en kvalplats upp till trean.