2016-06-20 20:01

2016-06-20 20:01

Ännu en spelare klar för Orion

VOLLEYBOLL: Tränaren: "Superbra"

Orion fortsätter att fylla på sin trupp inför division 1-återkomsten. Nu är även Emelia Rådberg klar till nästa säsong.

Tränaren Per Green säger så här på Degerforsklubbens hemsida:

– Det är superbra att hon valde att fortsätta. Emelia är en slitvarg som behövs i laget. Hon har en personlighet som passar in bra i laget. Sällan några sura miner och alltid träningsvillig.Gör alltid bra träningar och drar med alla på ett bra sätt. Emelia är också vänsterhänt vilket är en bonus i sig. Hon kommer företrädesvis att gå spiker.

Tränaren Per Green säger så här på Degerforsklubbens hemsida:

– Det är superbra att hon valde att fortsätta. Emelia är en slitvarg som behövs i laget. Hon har en personlighet som passar in bra i laget. Sällan några sura miner och alltid träningsvillig.Gör alltid bra träningar och drar med alla på ett bra sätt. Emelia är också vänsterhänt vilket är en bonus i sig. Hon kommer företrädesvis att gå spiker.