2016-06-12 20:05

2016-06-12 20:05

Bra hoppresultat

RIDSPORT: Ekipage med framtiden för sig

Ida Sjöqvist från Karlskoga hästsportklubb har under de senaste tävlingarna haft stora framgångar.

Det började redan förra helgen när hon och hästen Kimberly var hos Viby rid och körsällskap. Ekipaget startade 90cm clearround och 100cm bedömning två faser. I 90cm var ekipaget felfritt och i 100cm red dem både snabbt och felfritt vilket ledde Ida och Kimberly till en tredjeplats i klassen, ekipaget debuterade även denna höjd tillsammans.

Nu i helgen gästade de Filipstads ridklubb både torsdagen och fredagen. På torsdagen startade dem 90cm clearround och 100cm bedömning två faser, och även denna gång red do felfritt i 90cm och i 100cm plockade de åter hem tredjeplatsen.

Vinnare

På fredagen red ekipaget endast 100cm bedömning två faser och denna gånger gick ekipaget hela vägen. De red felfritt, snabbt och fint och kom ända upp i toppen, en vinst plockade ekipaget hem.

Av fem möjliga rosetter så plockade de hem alla fem, och av tre möjliga placeringar så tog de placering i alla klasserna. Fantastiska tävlingar för Ida och Kimberly och ett ekipage med framtiden framför sig.

Det började redan förra helgen när hon och hästen Kimberly var hos Viby rid och körsällskap. Ekipaget startade 90cm clearround och 100cm bedömning två faser. I 90cm var ekipaget felfritt och i 100cm red dem både snabbt och felfritt vilket ledde Ida och Kimberly till en tredjeplats i klassen, ekipaget debuterade även denna höjd tillsammans.

Nu i helgen gästade de Filipstads ridklubb både torsdagen och fredagen. På torsdagen startade dem 90cm clearround och 100cm bedömning två faser, och även denna gång red do felfritt i 90cm och i 100cm plockade de åter hem tredjeplatsen.

Vinnare

På fredagen red ekipaget endast 100cm bedömning två faser och denna gånger gick ekipaget hela vägen. De red felfritt, snabbt och fint och kom ända upp i toppen, en vinst plockade ekipaget hem.

Av fem möjliga rosetter så plockade de hem alla fem, och av tre möjliga placeringar så tog de placering i alla klasserna. Fantastiska tävlingar för Ida och Kimberly och ett ekipage med framtiden framför sig.