2016-06-02 12:00

2016-06-02 12:00

Semifinalklart i DM-fotbollen

FOTBOLL

Degerfors IF:s damlag, som är nykomlingslag i fyran, lämnade walk over till tisdagens DM-kvartsfinal mot division 1-laget Skoghall.

Det innebär att samtliga semifinallag nu är klara. I den ena semifinalen tar Villastaden, som övertygat i sin division 3-serie som laget leder med tolv poäng på fem matcher, emot Rävåsens IK Karlskoga. Villastaden slog ut RIK:s division 1-konkurrent Töcksfors med 4–0 i kvartsfinalen. Karlskogalaget tog sig vidare från kvartsfinalen efter att ha besegrat Arvika från division 3 med 6–2.

I den andra semifinalen tar Skoghall emot Qbik från elitettan. Qbik blev semifinalklart via 10–1 borta mot division 3-laget Bråten.

Det innebär att samtliga semifinallag nu är klara. I den ena semifinalen tar Villastaden, som övertygat i sin division 3-serie som laget leder med tolv poäng på fem matcher, emot Rävåsens IK Karlskoga. Villastaden slog ut RIK:s division 1-konkurrent Töcksfors med 4–0 i kvartsfinalen. Karlskogalaget tog sig vidare från kvartsfinalen efter att ha besegrat Arvika från division 3 med 6–2.

I den andra semifinalen tar Skoghall emot Qbik från elitettan. Qbik blev semifinalklart via 10–1 borta mot division 3-laget Bråten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.