2016-05-24 09:39

2016-05-24 09:39

Storforsruset inställt

LÖPNING

Motionsloppet Storforsruset är inställt.

Lördagen den 28 maj skulle Storforsruset ha gått av stapeln för tredje gången i historien. På grund av för få föranmäla ställs loppet in och arrangörerna hoppas i stället på att kunna arrangera loppet vid ett senare tillfälle.

Lördagen den 28 maj skulle Storforsruset ha gått av stapeln för tredje gången i historien. På grund av för få föranmäla ställs loppet in och arrangörerna hoppas i stället på att kunna arrangera loppet vid ett senare tillfälle.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.