2016-05-22 15:24

2016-05-22 15:24

SM-medaljer till Karlskoga

ENDURO

Karlskoga enduroklubb fick med sig två medaljer hem från den gångna helgens lag-SM som avgjorts i Enköping.

På seniorsidan, i elitklassen, var det Johan Edlund, Pontus Skoog och Viktor Broström som blev medaljörer. Silver i deras fall. Karlskogatrion hade efter sex timmars körning mindre än en halvsekund fram till segrarlaget.

I juniorklassen utkämpade Karlskogatrion en kamp med Folkare om bronsmedaljen. Karlskogakillarna drog det längsta strået och blev trea, till slut med två minuters marginal ner till det fjärdeplacerade laget.

I damklassen körde Karlskogatjejerna Maria Nykvist, Sarah Holmertz och Susanna Strömgren till sig en femteplats.

Karlskoga enduroklubb fick med sig två medaljer hem från den gångna helgens lag-SM som avgjorts i Enköping.

På seniorsidan, i elitklassen, var det Johan Edlund, Pontus Skoog och Viktor Broström som blev medaljörer. Silver i deras fall. Karlskogatrion hade efter sex timmars körning mindre än en halvsekund fram till segrarlaget.

I juniorklassen utkämpade Karlskogatrion en kamp med Folkare om bronsmedaljen. Karlskogakillarna drog det längsta strået och blev trea, till slut med två minuters marginal ner till det fjärdeplacerade laget.

I damklassen körde Karlskogatjejerna Maria Nykvist, Sarah Holmertz och Susanna Strömgren till sig en femteplats.